Uncategorized

Schoonheid: Goji Cream Slapen Room Review

Wat is het geheim van mooie jeugdige huid? Het goede nieuws: het antwoord is vrij eenvoudig – slaap. In Azië, de mensen geloven dat de optimale slapen tijd aka ervaringen Goji Cream (de uren tussen 11 uur en 2 uur) is het meest belangrijk voor de regeneratie van de huid, en een goede nachtrust is synoniem met een goede gezondheid en schoonheid. Slecht nieuws: studies hebben aangetoond dat vrouwen over de hele wereld slaapt minder, terwijl het leiden van een buitengewoon stressvolle levensstijl. En omdat de huid van nature regenereert zichzelf, terwijl we snooze, gebrek aan slaap leidt tot zwakkere regeneratie van overwerk. Dus wat is een meisje te doen als meer zzzs is gewoon geen optie?

Goji Cream aan de redding! Het merk is de laatste Goji Cream, geïnspireerd door het slapen packs uit Azië, is 7 Actieve Ingrediënten die belofte te helpen regenereren die huidcellen sneller, hydrateren van de huid, en de bestrijding van de tekenen van vermoeidheid en veroudering. Klinkt geweldig, toch? Nou, ik zet deze vorderingen aan een test.

Goji Cream waar te koop in Nederland

Samen met een paar andere Canadese beauty bloggers, was ik uitgenodigd om de Goji Cream Slapen Crème voor 28 dagen, en ik moet toegeven dat ik was waar te koop in Nederland een beetje terughoudend. Met een vette, acne-gevoelige (zeer gevoelige) huid, ben ik altijd extra voorzichtig als het gaat om het uitproberen van nieuwe producten die kunnen leiden tot mij om uit te breken, maar de crème klonk te wonderbaarlijke niet geef het een werveling, en dus heb ik de uitdaging aangegaan.

De crème zelf heeft een dikke, weelderige textuur die letterlijk smelt in de huid, absorbeert snel, terwijl het gevoel gehydrateerd. Toen ik de volgende morgen wakker werd was ik opgelucht om te zien dat mijn huid niet uit te breken en in feite voelde zijdezacht en gehydrateerd. Na het doen van een beetje onderzoek heb ik gemerkt dat een van de belangrijkste actieve ingrediënten is LHA, die fungeert als salicylzuur bestrijding van bacteriën en stimuleren uitstraling. Voor de acne-gevoelige huid dit is een absolute plus!

Goji Cream uw weg naar succes

Over de volgende paar weken heb ik mijn “Goji Cream” ijverig, merkt belangrijke verbeteringen uw weg naar succes slechts twee weken! Gelukkig voor mij, rimpels zijn niet echt van belang, maar ik had het gevoel dat de hydratatie de crème is het geven van extra Goji Cream stuiteren op mijn huid, want het zag er stralender en gladder elke ochtend. Ik was erg blij met de resultaten, aangezien ik nog nooit in staat geweest om het gebruik van een nachtcrème voor angst veroorzaakt door overproductie van olie in mijn huid. Niet zo met dit product!

Samen met de slaap-crème, die ik ook heb om te proberen de Goji Cream Crème. Deze soepele gel helpt tegen vermoeide ogen door de hydraterende en gladmakende de ogen terwijl de bestrijding van donkere kringen. Het is de perfecte koppeling aan de Goji Cream en zal garanderen dat je wakker wordt op zoek uitgerust! Ik hield echt van de textuur van deze oog crème, en het feit dat het eigenlijk bevestigde mijn oog contour – het is een keeper.

Meer na de sprong!

Om te helpen vieren de lancering van deze mooie slapende cream, ik was uitgenodigd om te verblijven in het Hotel (tijdelijk opgericht in Toronto het Trump Hotel), waar ik leerde om te voldoen aan andere Canadese beauty bloggers, die had ook rekening gehouden met de 28-dagen-uitdaging. Het leek erop dat de andere kinderen Goji Cream zo veel als ik deed, als we wisselden onze resultaten, en was lyrisch over hoe geweldig onze huid gevoeld en gekeken. Van Goji Cream Nederland ‘ s Brand Director Milaan Mladjenovic, leerden we meer over de belangrijkste ingrediënten in de crème, zoals het Extract van Ruscus die helpt stimuleren de microcirculatie van de huid, Hyaluronzuur dat zorgt voor een intense hydratatie en Lavendel Etherische Oliën die helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de slaap en de bestrijding van de tekenen van veroudering. Wanneer u een kijkje neemt op alle van de gecombineerde ingrediënten in die blauwe pot, realiseer je je hoe innovatief en echt wonderbaarlijke deze crème is perfect uitgebalanceerd om u te verlaten met een stralende, soepele, stralende huid.

De volgende morgen na een goede nachtrust, ontbijt op bed, en een #MorningSelfie onze groep werd behandeld aan een yoga les waar we geleerd hebben hoe om te ontspannen de geest en het lichaam, na alle, schoonheid komt van binnen uit (zelfs als u een beetje hulp nodig eens in een tijdje). Uitgerust in onze schattige yoga versnelling, we inademen/uitgeademd, genieten van onze verfrissende yoga-sessie. Post-yoga, werden we getrakteerd op een persoonlijke kapper overleg met dank aan Goji Cream evenals manicur. Een blow-out, manicure, en een goede teint later, ik was klaar om de wereld over te nemen!

Al met al is het een groot ding heb ik geleerd dit weekend was dat je soms nodig hebt om tijd te nemen voor jezelf om gewoon te ontspannen en te verjongen. Je lichaam zal zich beter voelen, je geest zal beter werken, en uw huid zal er beter uitzien. En als je niet kunt krijgen van die extra uren van de slaap, en kan niet slingeren een mini staycation in een chique hotel, in ieder geval kunt u rekenen op Goji Cream Slapen Crème te maken het eruit als je dat deed!

Geef een reactie